A Christmas Prince 3 is onderweg. En een baby ook.

Er is een royal bun in the oven. Er komt een derde Christmas Prince film. En deze film zal een nieuwe aanwinst aan de familie met zich meebrengen.

Netflix heeft feestelijk nieuws aangekondigd. De Christmas Prince serie krijgt een derde film, en een nieuwe toevoeging aan de familie. De film zal namelijk A Christmas Prince: Royal Baby gaat heten. En ja, dat betekent een klein prinsje of prinsesje voor Amber en Richard. Dit zal overigens niet het enige punt op de agenda zijn voor één van onze favoriete koninklijke families. Er komt ook nog een vloek langs. Netflix kondigde het nieuws van de nieuwe film zelf op Twitter aan. Bekijk de tweet hieronder.

A Christmas Prince kwam in 2017 op Netflix en werd meteen een hit onder fans. Het verhaal volgde journalist Amber, die undercover gaat om een goed verhaal te krijgen over prins Richard. Uiteindelijk worden de twee verliefd, en er volgt een sprookjesachtig einde. Tot de volgende film dan, waarin het tweetal gaat trouwen, maar daardoor met een hoop politiek drama te maken krijgen. Nu maakt een baby dus drie en drie keer zoveel problemen? De plotdetails lijken dit wel te voorspellen, want behalve de baby krijgen Amber en Richard ook koninklijk bezoek uit het buitenland, wat voor een hoop extra drama zorgt. Er wordt namelijk een vloek losgelaten nadat een 600 jaar oud verbond wordt verbroken. Dat is nog eens een baby shower.

Rose McIver, Ben Lamb en Alice Krige zullen sowieso terugkeren voor de derde film. De film zal vanaf het kerstseizoen op Netflix verschijnen, net als de afgelopen jaren. Voor de mensen die de voorlopers nog niet hebben gezien, A Christmas Prince en A Christmas Price: The Royal Wedding zijn het hele jaar gewoon te bekijken op Netflix.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *