A Quiet Place 2: Krasinski als regisseur; Blunt, Jupe en Simmons keren terug

Goed nieuws van het A Quiet Place 2 front. Het lijkt erop dat elk van de oorspronkelijk vier op een of andere manier met het project verbonden zal zijn.

We wisten natuurlijk al dat John Krasinski een vinger in de pap zou hebben bij het tweede deel van zijn 2018 meesterwerk A Quiet Place. Eerder werd namelijk al bekend dat de acteur, die verantwoordelijk van voor het script, de regie en de hoofdrol in de eerste film, ook deze keer het script zou schrijven. Maar de vraag bleef of hij zou terugkeren als regisseur of op het grote scherm. Nu lijkt het in elk geval vast te staan dat hij sowieso de regie opnieuw op zich zal nemen. En er is meer goed nieuws, zijn vrouw, – en tegenspeler uit de eerste film – Emily Blunt, keert ook terug in haar rol van Evelyn Abbott.

Het nieuws van de tweedelige terugkeer werd bekend gemaakt door Deadline. De opnames van de film zouden deze zomer moeten beginnen. En dat is niet het enige goede nieuws dat er te melden is. The Hollywood Reporter heeft namelijk bekend gemaakt dat Noah Jupe en Millicent Simmonds, Regan en Marcus, ook terug zullen keren voor het tweede deel. Dit alles is nog niet officieel bevestigd door Krasinski of de studio, dus het is natuurlijk altijd nog even afwachten, maar als het waar is, zou dat uiteraard betekenen dat de tweede film zich toch weer op de familie Abbott zal richten. Dit is in tegenstelling tot uitspraken die Krasinski eerder had gedaan, namelijk dat het tweede deel zich op een hele andere familie en een ander verhaal zou gaan richten.

We moeten nog wel eventjes wachten op de film zelf. Opnames worden dus verwacht om deze zomer te beginnen, dus dan zal er ook meer bekend worden, maar de film wordt pas in mei 2020 in de bioscoop verwacht.

Beeld: Paramount Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *