Alle Superbowl trailers op een rijtje

De Amerikaanse Superbowl is voor Amerikanen in de eerste plaats een sportevenement en voor de rest van de wereld een broedplaats van de nieuwste film- en televisietrailers. Ook dit jaar was het weer een feest. Bekijk hieronder alle video’s.

Tijdens de superbowl worden altijd talloze nieuwe beelden uitgezonden en dit jaar was geen uitzondering. Zo zijn er nieuwe trailers uitgezonden van onder andere Avengers: Endgame, Captain Marvel, Toy Story 4, Alita: Battle Angel, The Twilight Zone en The Handmaid’s Tale. En wie heeft er nou tijd om daar alle los artikelen over te lezen? Daarom hieronder een verzameling van alle nieuwe beelden die tijdens de uitzending te bewonderen waren.

Avengers: End Game

End Game is zo’n beetje de meest geanticipeerde film van het aankomende jaar, dus Marvel kon uiteraard niet achterblijven. De nieuwe clip duurt ongeveer dertig seconden, maar teast een mogelijke team-up van onze oorspronkelijke zes Avengers: Captain America, Iron Man, Black Widow, The Hulk, Hawkeye en Thor.

Captain Marvel

Ook voor Captain Marvel maakte Marvel een clip van dertig seconden bekend. De clip liet geen specifieke nieuwe scenes zien, maar voornamelijk wat nieuwe flitsen of wat langere beelden die al eerder in de trailer te zien waren. Dit maakt de clip uiteraard niet minder het kijken waard.

Toy Story 4

Deze zomer gaan de avonturen van Woody en Buzz eindelijk verder en Pixar heeft ons nu alvast een voorproefje gegeven. Deze nieuwe clip toont wat bekende gezichten, maar ook een aantal nieuwe personages.

Alita: Battle Angel

Alita: Battle Angel zal deze maand al verschijnen, dus dit evenement was de beste kans voor Twentieth Century Fox om de film nog even extra te promoten. Rosa Salazar speelt in de film de rol van Alita, een cyborg die na reparatie niet meer weet wie ze is.

Us

De nieuwe horrorfilm van Jordan Peele kreeg haar eerste trailer eind vorig jaar en niet lang voor de Superbowl verraste Peel fans al met een nieuwe trailer. Vervolgens werd deze lange televisiespot ook nog eens vrijgegeven tijdens de Superbowl. Information overload.

Scary Stories To Tell In The Dark

Van Guillermo del Toro’s Scary Stories To Tell In The Dark werden twee korte clips vrijgegeven. Net als de clips, zal de film bestaan uit een reeks korte horrorverhalen, afkomstig uit de boeken van Alvin Schwartz.

Wonder Park

Paramount Pictures komt volgende maand met een nieuwe animatiefilm genaamd Wonder Park. Het gaat om een jong meisje dat een gelijknamig park fantaseert en het vergeet als ze opgroeit, tot ze jaren later op een echte versie van Wonder Park stuit. Paramount houdt de verwachtingen hoog met deze nieuwe trailer.

The Twilight Zone

Us is niet het enige project waarmee Jordan Peele de Superbowl bestormt dit jaar. Hij zal dit jaar ook op CBS All Access te zien zijn met een heropleving van de klassieke Twilight Zone. Met deze speciale Superbowl advertentie was het de perfecte manier om de nieuwe afleveringen te promoten.

The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale is één van Hulu’s meest bekende series en is gebaseerd op het boek van Margaret Atwood uit 1985. In de serie wordt een toekomstbeeld geschetst waarin de rechten van vrouwen afhankelijk zijn van hun vruchtbaarheid. De datum waarop het derde seizoen verschijnt is nog niet bekend, maar met deze clip hebben we wel alvast de eerste beelden.

Hanna

Hanna is een aankomende serie van Amazon’s streamingdienst en draait om een meisje dat is opgevoed met vechttraining om zo CIA-agenten te ontlopen die haar werkelijke identiteit willen achterhalen. De trailer biedt een eerste blik op de serie.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *