Angry Birds 2 komt met eerste teaser trailer

Angry Birds 2 is in aantocht en dat maakt Sony gelijk heel duidelijk met een eerste teaser trailer. De trailer introduceert gelijk een belangrijk nieuw personage. Bekijk de video hieronder.

Angry Birds was een verrassende hit in 2016, zeker voor een film gebaseerd op een mobiel videospelletje. De film was afgeleid van Rovio Entertainment’s spel onder dezelfde naam, waarbij je vogeltje afschiet op varkens. In de film draaide het verhaal om Red, de enige vogel met woedeproblemen op een eiland van blije beesten. Wanneer de varkens zich echter het eiland op manipuleren en alle eieren stelen, is het aan Red om ze te redden.

De teaser trailer voor de tweede film introduceert Zeta, met de stem van Leslie Jones, die zal gaan samenwerken met King Mudbeard, de koning van de varkens, om wraak te nemen op de vogels. Jason Sudeikis en Josh Gad zijn terug als Red en Chuck, en zijn kort te zien aan het einde van de trailer. De film verwelkomt ook Danny McBride en Peter Dinklage terug en komt ook met een aantal nieuwe stemmen, van onder andere Rachel Bloom, Sterling K. Brown, Zach Woods, Awkwafina en Nicki Minaj. Welke rollen zij zullen gaan spelen is nog niet bekend. De film zal van de zomer in de bioscoop te zien zijn. Kijk hieronder de trailer.

Beeld: Rovio Entertainment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *