Avengers: Endgame wordt net langer dan drie uur

Avengers: Endgame zal de derde fase van het MCU afsluiten en dat wordt wel even in stijl gedaan met een film van meer dan drie uur. En dat betekent gelijk weer een klein record voor de film.

Fans wachten inmiddels een jaar om te weten hoe het verhaal dat in Avengers: Infinity War begon zal gaan aflopen. De laatste fase van het wachten is nu echt ingegaan, met nog een kleine drie weken te gaan voordat de film in de bioscoop zal verschijnen. Avengers: Endgame wordt de laatste film van fase drie en het einde van een tijdperk, aangezien de film het laatste optreden zal gaan worden van een groot aantal originele Avengers, wiens contracten na deze film allemaal aflopen. Ook werd deze week bekend dat de film de laatste cameo van Stan Lee zal gaan bevatten. Nu weten we in elk geval hoe lang het ‘laatste’ avontuur zal gaan duren.

Er gingen al langere tijd geruchten dat de film meer dan drie uur zou gaan duren en dat is nu officieel bevestigd. In een interview met ComicBook hebben de Russo broers laten weten dat de film officieel drie uur en 58 seconden zal gaan duren. De laatste telling zou drie uur en twee minuten zijn geweest, maar Joe Russo liet weten dat ze de aftiteling iets hadden versneld, wat de film een ruime minuut korter wist te maken. De bevestiging van de broers betekent dat Endgame nu officieel de langste film in het MCU is / zal worden. Het betekent in elk geval wel dat we dus met de trailers slecht een glimp hebben gezien van wat de film te bieden zal hebben, dus we kunnen nog een hoop gaan verwachten.

De verwachtingen voor Avengers: Endgame lopen al hoog op. De pre-sales kaartenverkoop legde de meeste bioscoopwebsites plat en de film wist het pre-sales opbrengsten binnen de eerste 24 uur record in slechts zes uur te breken. Vanaf 24 april is de film in de bioscoop. Kaarten zijn (nog beperkt) verkrijgbaar.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *