Avengers: NASA reageert op vraag om Tony Stark te redden

Nadat de nieuwe trailer van Avengers: Endgame fanfavoriet Tony Stark in een penibele situatie achter heeft gelaten, zwevend door de ruimte, zijn de fans gelijk aan het puzzelen geslagen hoe Iron Man gered kan worden. Een aantal fans hebben zelfs de hulp van de Amerikaanse organisatie NASA ingeroepen, die nu, in een blijk van humor, hier een verklaring over hebben gegeven.

In de trailer van de vierde Avengers film blijkt Tony Stark, gespeeld door Robert Downey Jr. na de gebeurtenissen van Avengers: Infinity War, doelloos door de ruimte te zweven, zonder eten en drinken en, binnen een dag, ook zonder zuurstof. Aangezien Downey Jr.’s Iron Man het begin was van het MCU en een grote favoriet is onder de fans, zijn diezelfde fans sinds de trailer uit is gekomen hard bezig met uit te cijferen hoe Tony Stark gered kan worden. Populaire theorieën zijn onder andere een redding door Gwyneth Paltrow’s Pepper Potts, de ontvanger van Tony’s laatste liefdesbericht, of een redding door Brie Larson’s Captain Marvel, aangezien haar verblijfplaats op het moment van Avengers: Endgame nog onbekend is aangezien Captain Marvel pas in maart 2019 haar introductie in het MCU zal krijgen.

Fans hebben echter geprobeerd het hef in eigen hand te nemen door de Amerikaanse ruimteorganisatie NASA op de zaak te zetten. De organisatie werd door fans benaderd met het nieuws, samen met de oproep of zij niet even Tony kunnen gaan redden. En daar heeft NASA nu op gereageerd. Op Twitter stuurden ze een bericht naar Marvel met tips over hoe ze Tony kunnen vinden en bereiken. Bekijk hieronder de tweet.

Het is natuurlijk een grap, maar het toont wel hoe diep Marvel haar wortels heeft ingevlochten in onze samenleving. Het idee dat NASA op een dag zou reageren op tweets over een film had enkele jaren nog onmogelijk geleken. Je kunt fan zijn of niet, maar Marvel heeft met de Avengers iets neergezet dat tot op heden binnen de filmwereld ongeëvenaard is en alle grenzen heeft doorbroken. Het is op zijn minst gezegd bewonderingswaardig.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *