Charlie’s Angels reboot klaar met filmen

Het is nog even wachten op de nieuwe Charlie’s Angels reboot, die pas in november volgend jaar verwacht wordt, maar er lijkt wel beweging te zitten in de productie. Naomi Scott, één van de hoofdrolspeelster, heeft namelijk op Twitter laten weten dat de opnames erop zitten.

Het is niet de eerste keer dat er een poging wordt gedaan om de klassieker uit 1970 terug te halen. De film uit 2000, met Drew Barrymore, Cameron Diaz en Lucy Liu, was een groot succes, maar elke andere poging sindsdien is direct geflopt. Er zit dan ook wel wat extra druk op Scott samen met mede-Angels Kristen Stewart en Ella Balinska, en ook op regisseur Elizabeth Banks, waarvan onlangs bekend is geworden dat ze ook een rol in de film zal spelen.
Scott liet in elk geval op Twitter weten dat de opnames te einde waren gekomen.

Er is verder nog heel weinig bekend over de film. Er zijn geen foto’s van het trio gepubliceerd, er is nog geen plot bekend. We weten nog niet eens of het een hermaak is van een klassiek verhaal of dat het een vervolg is op wat er al bekend is. Het enige wat wel steeds herhaald wordt door Banks en Stewart is dat de film draait om sterke vrouwen, die geen mannelijke invloed of objectificatie nodig hebben om hun stempel te drukken op de filmwereld.

Beeld: Lionsgate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *