Chilling Adventures of Sabrina Seizoen 2: trailer en datum

Sabrina chilt nog even lekker door komend jaar met een nieuw seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina. In de nieuwe trailer die vandaag uitkwam staat ook de datum vermeld waarop het nieuwe seizoen verschijnt. Nog een paar maandjes wachten.

The Chilling Adventures of Sabrina, gebaseerd op het populaire ‘Sabrina: The Teenage Witch’, biedt een veel duisterdere blik op het verhaal dan haar humorgedreven voorloper, maar is zeker niet minder goed. De serie draait om Sabrina Spellman, die een manier moet vinden om haar menselijke kant en heksenkant naast elkaar te laten bestaan, terwijl duistere krachten achter haar aankomen. Nadat het eerste seizoen heel goed werd ontvangen, is er nu dus ook een tweede seizoen onderweg. Tussendoor kunnen we nog wel even uitkijken naar een speciale kerstaflevering, waarin McKenna Grace de jongere versie van Kiernan Shipka’s Sabrina speelt.

De trailer van het tweede seizoen vertelt niet echt heel veel over het plot van het seizoen, maar we zien Sabrina een hoop magie gebruiken, een nieuwe style uitproberen en opgejaagd worden door weerwolven? Erg lang hoeven we in elk geval niet te wachten, want de serie wordt al op 5 april 2019 verwacht. Net als bij het eerste seizoen zullen wij in Nederland waarschijnlijk niet veel langer hoeven wachten. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *