Chris Evans nog niet klaar als Captain America

Onze harten braken toen Chris Evans na afloop van het filmen van de vierde Avengers film een bericht op Twitter plaatste over hoe emotioneel het afscheid was geweest. Dat bevestigde alleen maar dat Evans echt zijn Captain America schild aan de wilgen ging hangen. Maar volgens Avengers 4 regisseur Joe Russo blijkt de aankomende Avengers film misschien toch niet het einde van onze kapitein te gaan betekenen.

Chris Evans bezorgden veel fans wereldwijd de schrik van hun leven toen hij twee maanden geleden tweette: “Officially wrapped Avengers 4. It was an emotional day to say the least. Playing this role over the last 8 years has been an honor.” Aangezien dat erg klonk als een afscheid stuurde dat de al bestaande geruchten weer aan dat Chris Evans’ personage Steve Rogers de laatste Avengers film niet zou overleven.

Maar Avengers 4 regisseur Joe Russo had een hele andere duit om in het zakje te doen. USA Today meldde dat Russo juist heeft gezegd dat Evans nog niet klaar is met zijn rol als Captain America. Tegen The Associated Press vertelde hij: “I think it was more emotional for him than us. Only because he’s not done yet. And I don’t want to explain what that means but the audience will soon understand what I’m talking about.” Met ‘soon’ zou hij kunnen doelen op de langverwachte Avengers 4 trailer, die fans eigenlijk deze week hadden verwacht, maar hoe een trailer precies zou kunnen uitleggen wat er gaat gebeuren met een personage aan het einde van de film. Daarnaast hebben Joe en zijn broer Anthony, met wie hij de film geregisseerd, een hoop moeite gedaan om het plot van de film te beschermen, zoals ook duidelijk werd tijdens de Avengers: Infinity War persscreeningAvengers: Infinity War persscreening die de broers enkele dagen geleden gaven, dus de kans dat Joe Russo een belangrijk vraagstuk onder de fans zo snel al zou verklappen lijkt me sterk. In ieder geval geeft deze uitspraak ons Captain America fans wel ietsje meer hoop dat Chris Evans zelf. En nu is het een kwestie van afwachten.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *