Chris Hemsworth speelt Hulk Hogan in aankomende Netflix biopic

Chris Hemsworth mag voorlopig zijn spiermassa nog even vasthouden. De acteur zal Hulk Hogan gaan spelen in een aankomende biografische film over de worstelaar op Netflix.

Hulk Hogan is één van de meest bekende namen in professioneel worstelen. Hij begon zijn carrière in de jaren ’80, toen Terry Gene Bollea de naam ‘Hulk Hogan’ aannam in de ring. De laatste jaren wordt hij geplaagd door persoonlijke schandalen, maar hij wordt nog steeds beschouwd als één van de meest iconische boksers in de geschiedenis van de sport.

The Hollywood Reporter laat weten dat er een biografische film over Hulk Hogan in de maak is, onder leiding van regisseur Todd Phillips. Bradley Cooper zal naar verluid één van de producers zijn. Thor’s Chris Hemsworth zal de rol van de vechter spelen in zijn vroegere jaren, aan het begin van zijn klim naar de top. Daarnaast zal hij ook als een producer optreden. De film zal zich dus vooral richten op de vroegere jaren, dus rond de jaren ’80 en zal niet de hele loopbaan vertellen, en dus ook de latere probleemjaren met rust laten. Eén ding waar Hemsworth in elk geval geen moeite mee zal hebben is zijn fysiek goed krijgen voor de rol. Daar heeft hij al enkele jaren ervaring mee voor zijn rol als Thor, in verschillende Marvel films. Wanneer de film beschikbaar zal zijn op Netflix is nog niet bekend.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *