Chris Pratt deelt BTS video van Endgame

Niemand kan casten zoals Marvel. Robert Downey Jr, Chris Evans, Tom Holland, Paul Rudd. Stuk voor stuk zijn het evenbeelden van hun Marvel personages. Chris Pratt kan zich ook in het rijtje voegen. Hij heeft namelijk Starlord’s drang om de regels te overtreden keurig overgenomen. Maar het levert ons wel goede Behind The Scenes beelden op.

[Waarschuwing: Dit artikel bevat spoilers voor Avengers: Endgame. Lees het artikel niet als je de film nog niet hebt gezien.]

Een Behind The Scenes via van Avengers: Endgame is online verschenen dankzij Chris Pratt. De video is een enorme bron van spoilers voor mensen die de film nog niet hebben gezien, dus fans die het niet hebben gezien wordt afgeraden om de video te kijken. De video had dan ook eigenlijk nog niet online mogen verschijnen. Sterker nog, hij had eigenlijk niet eens opgenomen mogen worden. Maar wij zijn stiekem wel heel blij dat Pratt die regels in de wind heeft gegooid, want het is een supergave video om te zien als je het plot van de film al kent.

Dankzij Ant-Man terugkeer en een aardige hoeveelheid tijdreizen, krijgen de overgebleven Avengers in Endgame uiteindelijk de Infinity Stones in handen, waarmee ze iedereen die in stof is veranderd, weer terug kunnen halen. Hierna volgt er een enorm gevecht tussen de Avengers en Thanos’ leger, wat de eindstrijd van het Avengers saga wordt. Op de set van dit eindgevecht heeft Pratt dus een video opgenomen, waarop het grootste deel van de acteurs achter de Avengers bij elkaar te zien is. Hij deelde de video via Instagram. Hij liet erbij weten dat niemand eigenlijk mocht filmen, maar dat hij besloot om de regels in de wind te gooien, omdat hij zo’n overweldigend moment graag wilde delen van de fans.

Of Pratt nog gevolgen zal ondervinden aan het breken van de regels is nog niet bekend. Wellicht dat hij voortaan zijn telefoon zal moeten inleveren voordat hij de set van een film op mag. Ik denk dat hij het wel waard vindt. En wij ook. Bekijk de video hieronder.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *