Crazy Rich Asians vervolgen tegelijk opgenomen

Een derde Crazy Rich Asians film is technisch gezien nog niet eens bevestigd, maar dankzij Gemma Chan weten we al dat die er waarschijnlijk gaat komen. En ook wanneer die opgenomen zal worden.

Crazy Rich Asians was vorig jaar een enorm succes. Een vervolg werd dus pas nadat de film in de bioscoop was verschenen al aangekondigd. Of er ook een derde film zou komen, werd nog niet bevestigd. Maar blijkbaar is het wel het geval. En het zal tegelijkertijd met deel twee worden opgenomen. Dit heeft actrice Gemma Chan in een interview laten weten.

Chan speelde in Crazy Rich Asians de rol van Astrid. Momenteel is ze bezig met de promotie van Captain Marvel, waarin ze de rol van Minn-Erva speelt, een Kree bondgenoot van Brie Larson’s Carol Danvers. Tijdens een rodeloperevenement voor de film sprak ze met Variety kort over de toekomst van Crazy Rich Asians. Hierin vertelde Chan dat ze zelf heeft gehoord dan deel twee en drie tegelijkertijd zullen worden opgenomen in 2020. Kijk hieronder het interview.

Het tweede deel, China Rich Girlfriend, zal evenals de eerste film een boekverfilming worden. Van de derde film wordt hetzelfde verwacht. Als de films inderdaad in 2020 worden opgenomen, zal de film hoogstwaarschijnlijk ergens in 2021 verschijnen.

Beeld: Warner Bros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *