DC’s Titans cast Iain Glen als Batman

DC’s Titans krijgt eindelijk zijn Batman. De serie heeft Game of Thrones’ Iain Glen gecast als Bruce Wayne voor het tweede seizoen.

DC’s Titans brengt eindelijk Bruce Wayne en Batman naar de serie. Voor het tweede seizoen van de serie is Game of Thrones’ Iain Glen gecast voor de rol. Het eerste seizoen introduceerde fans tot het Teen Titans team, met Dick Grayson / Robin aan het hart van het team. Hij had zijn leven als Batman’s hulpje achter zich te laten om rechercheur te worden, maar kon zijn superheldenverleden toch niet helemaal achter zich laten. Hij kwam uiteindelijk Raven tegen, die hulp nodig had, en vormde samen met haar een team met Starfire en Beast Boy. In het eerste seizoen wordt veel aandacht besteed aan Grayson’s trauma’s rondom zijn tijd met Bruce Wayne, maar Wayne laat zelf nooit zijn gezicht zien. Daar zal het volgende seizoen dus verandering in brengen.

DC Universe kondigde zelf aan dat Iain Glen was gecast in de rol van Batman’s Bruce Wayne. De acteur is natuurlijk voornamelijk bekend als Jorah Mormont in Game of Thrones. De website gaf de volgende beschrijving van het personage: “After decades of fighting crime as Batman, billionaire Bruce Wayne is just as driven to protect Gotham from evil as he was in his prime. Needing to reconcile his relationship with Dick Grayson, the duo hope to forge a new dynamic as Bruce tries to help his former sidekick and the Titans achieve success.

Glen is niet het enige nieuwe castlid voor het tweede seizoen. Al eerder werden Joshua Orpin, Esai Morales, Chella Man en Chelsea T. Zhang. Zij voegen zich bij de al bestaande cast van onder andere Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop en Ryan Potter. Het tweede seizoen zal aankomende herfst verschijnen. Voor ons is de serie op Netflix te bekijken.

Beeld: HBO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *