Disney+ krijgt Love, Simon spin-off serie

Love, Simon fans opgelet: de film krijgt een spin-off. Voor Disney+ wordt een televisieserie gemaakt, gebaseerd op de boekserie.

Greg Berlanti’s Love, Simon was een grote hit vorig jaar, als zijnde één van de eerste, grote films die draaide om een homoseksuele relatie en had grote maatschappelijke impact. En het verhaal is nog niet over. Voor Disney+ zal namelijk een spin-off worden gemaakt in de vorm van een serie. Dit werd bekend gemaakt door The Hollywood Reporter.

De serie wordt gebaseerd op het boek Simon vs The Homosapiens Agenda, waar Love, Simon ook op werd gebaseerd. De film zal geen remake worden of een verfilming van het tweede boek, Leah on the Offbeat, maar het zal plaatsvinden binnen de wereld van Simon, die schrijfster Becky Albertelli binnen haar boeken heeft gecreëerd. Albertelli gaf zelf toelichting op de verfilming via Twitter. Bekijk de tweets hieronder.

Er zijn nog niet veel details bekend over de serie, behalve dat geen van de oorspronkelijke castleden terug zal keren voor de film en ook regisseur Greg Berlanti zal de serie aan zich voorbij laten gaan. Wel zullen de film’s scriptschrijvers, Elizabeth Berger en Isaac Aptaker zich bij de serie voegen als seriemakers. Disney+, Disney’s aankomende streamingsplatform, zal in november lanceren. Of de serie dan gelijk beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend.

Beeld: Warner Bros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *