Eerste blik op Picard’s Star Trek serie

De titel van Picard’s Star Trek spin-off is bekend. De serie zal officieel Star Trek: Picard gaat heten. Ook is de eerste foto naar buiten gekomen. Bekijk hem hieronder.

Het was groot nieuws uit de Star Trek wereld: Patrick Stewart kreeg zijn eigen Star Trek spin-off rondom zijn populaire personage Jean-Luc Picard. Er zijn helaas tot nu toe nog niet veel details bekend over het plot van de serie, maar het is wel duidelijk dat het verhaal zich twintig jaar na Star Trek: Nemesis af zal spelen. De serie zal zich gaan richten op de gevolgen van de gebeurtenissen op Picard’s leven. Zo is hij naar alle verwachting in de serie ook geen Starfleet kapitein meer.

Via TrekCore is bekend geworden dat de serie dus Star Trek: Picard zal gaan heten. Via Twitter is ook een eerste foto van Patrick Stewart in de serie naar buiten gekomen. Hierop is het personage te zien zonder zijn karakteristieke Starfleet uniform. Ook is het logo van de serie bekend geworden. Bekijk de foto’s hieronder.

Star Trek: Picard zal op CBS All Access, de streamingsdienst van het netwerk, te zien zijn. Wanneer de serie precies zal verschijnen is nog onbekend, maar wel is het duidelijk dat het later in het jaar zal worden.

Beeld: Paramount Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *