Emilia Clarke verklapte Game of Thrones einde aan moeder

Officieel mag nog niemand het einde van Game of Thrones weten, maar Emilia Clarke verklapte het geheim toch aan haar moeder. Ook vertelde ze nog even hoe ze zelf reageerde.

Er hangt een enorme geheimhouding rondom het einde van de HBO hitserie Game of Thrones, dat deze maand zal beginnen aan haar laatste seizoen. De cast mag er geen woord over zeggen, zelfs niet tegen hun eigen familie. Emilia Clarke, die in de serie de rol van Daenerys Targaryen speelt, heeft daar echter niet helemaal naar geluisterd en het einde van de serie toch aan haar moeder verklapt. Dat vertelde ze toen ze te gast was bij Stephen Colbert’s The Late Show.

Maar erg veel maakte het niet uit, want voor de fans die nu Clarke’s moeder willen gaan stalken heb ik slecht nieuws, ze is het alweer vergeten. “I’ve got to be honest, I did. I wasn’t supposed to, I told my mum,” vertelde Clarke aan Colbert. “The good thing about telling my mom was that she’s a vault. Because she’s forgotten it.” Daar kwam ze achter toen ze haar moeder vertelde dat ze al wist wat er ging gebeurde, en haar moeder er niets meer van wist. Wat een legende.

Clarke liet ook nog even weten hoe ze zelf reageerde op het laatste script. Ze liet weten dat ze moest huilen en daarna een lange wandeling nodig had. “I went for a very long walk. I couldn’t quite handle that. It should have been raining, it was that kind of a moment,” vertelde ze.

Clarke vertelde in het interview nog verder over de heftige hersenoperaties die ze nodig had gehad tijdens de opnames van Game of Thrones. Kijk voor het hele interview de video hieronder.

Beeld: HBO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *