Er is een Aquaman spin-off in ontwikkeling

Na het nieuws rondom Aquaman 2, is er nu ook een spin-off op komst genaamd The Trench. Het belooft alleen wel iets minder onderwater-‘plezier’, aangezien de film een horrortintje zal gaan krijgen.

Het is al enige tijd duidelijk dat Warner Bros goud in handen heeft met Aquaman, dat inmiddels officieel de DC film met de meeste opbrengst in geworden. De aankondiging van Aquaman 2 was dan ook geen verrassing en er wordt nu al reikhalzend uitgekeken naar de tweede film over half-god Arthur Curry. Regisseur James Wan wacht nog wel even op een script waar hij echt in gelooft, voordat hij officieel toezegt op het maken van de tweede film, dus voor nu moeten we nog even wachten. En tijdens dat wachten kunnen we in elk geval uit gaan kijken naar een spin-off.

The Trench kwam meerdere malen voor in Aquaman en is één van de andere rijken van de onderwaterwereld. De film zal echter wel meer een horrortintje krijgen, in tegenstelling tot de originele Aquaman. Dit nieuws is bekend gemaakt door The Hollywood Reporter. Volgens de Reporter hebben Warner Bros en DC Noah Gardner en Aidan Fitzgerald ingehuurd om het script te gaan schrijven en zal de film geproduceerd worden door James Wan en Peter Safran. Tot nu toe zijn er nog geen personages uit Aquaman aan het verhaal gekoppeld. Er zijn nog geen details over een mogelijk plot bekend en ook nog geen informatie over een datum waarop de productie zal starten, dus we zullen verdere aankondigingen nog even moeten afwachten.

Beeld: Warner Bros / DC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *