Er komt een nieuw seizoen van Kees & Co

Er komt een nieuwe seizoen naar de avonturen van Kees en familie. Vanaf 30 maart zal het nieuwe seizoen in de populaire serie te zien zijn.

Kees & Co was van 1997 tot 2006 te zien op RTL 4 en vertelde voor acht seizoenen lang alles over de avonturen van Kees en haar familie. Uiteindelijk hield de serie er dus na acht seizoenen mee op, maar nu het op Videoland te bekijken is, is het nog altijd één van de populairste Nederlandse sitcoms aller tijden. Dat heeft dus geleid tot de komst van een nieuw seizoen. Het nieuws werd bekend gemaakt op de website van Videoland.

In het nieuwe seizoen is Kees, nadat haar dochter naar Spanje is vertrokken, een tijdje daar de zon op gaan zoeken. Nadat ze terugkeert in Nederland, komt ze erachter dat haar zoon Rudie met zijn nieuwe vriendin en twee kinderen uit een eerder huwelijk in Kees’ huis is ingetrokken en de meute de hele boel heeft overgenomen. Kees moet dus in met middelpunt van het gezin opnieuw zien te redden wat er te redden voelt, wat niet makkelijker wordt gemaakt door de constante onbedoeld verkeerde adviezen van buurvrouw Brenda.

Naast Simone Kleinsma zijn er in de serie ook onder andere rollen voor Tibor Lukács, Chantal Janzen, Lizzy van Vleuten, Maurits van Brakel en Plien van Bennekom. Het nieuwe seizoen is vanaf 30 maart in zijn geheel te zien op Videoland, maar zal ook wekelijks op zaterdagavond op RTL 4 te zien zijn.

Beeld: RTL / Videoland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *