Er komt een Princess Diaries 3

We hebben er VIJFTIEN jaar op moeten wachten, maar we kunnen eindelijk de kroontjes weer op zetten en de vlaggetjes weer tevoorschijn halen. Anne Hathaway heeft bevestigd dat The Princess Diaries 3 eindelijk onderweg is.

Het is vijftien jaar geleden sinds in 2004 de laatste Princess Diaries film uitkwam. Prinses Mia leefde happily ever after na koningin te zijn geworden en dat was het dan, ondanks ons eindeloos geroep dat we meer wilden. En toch is er eindelijk naar ons geluisterd. Want er komt een deel drie!

Tegen Andy Cohen tijdens Watch What Happens Live vertelde ze het grote nieuws dat er een script is en dat de movie eraan komt. “There is a script for the third movie. There is a script,” vertelde Hathaway. “I want to do it. Julie (Andrews) wants to do it. Debra Martin Chase, our producer, wants to do it. We all really want it to happen.” Wij ook, Anne. Wij ook.
Ze voegde er nog wel aan toe dat ze ook een beetje nerveus was voor het maken van de film, ondanks dat ze er heel veel zin in heeft: “It’s just we don’t want to unless it’s perfect because we love it just as much as you guys love it. It’s as important to us as it is to you, and we don’t want to deliver anything until it’s ready, but we’re working on it.”

Koningin Amelia Mignonette Grimaldi Thermopolis Renaldo wilde (of kon) verder niks met ons delen of het plot, hoe ver het script was, wie er behalve haar en Andrews nog meer betrokken zouden zijn (Chris Pine???) en wanneer we überhaupt de film eventueel konden verwachten, maar dit is meer goed nieuws dan we hebben gehad in de afgelopen vijftien jaar, dus ik vind het allemaal prima. We weten nu in elk geval dat er aan de film gewerkt wordt en zodra er meer nieuws is, horen jullie dat meteen.

Kijk hieronder de video van Anne Hathaway bij Watch What Happens Live.

Beeld: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *