Er zijn nu twee Celine Dion biopics in de maak

Na Bohemian Rhapsody, Rocketman en de aankomende David Bowie biopic, is het nu de beurt aan Celine Dion om een biografische film te krijgen. En dan doen we er ook maar gelijk twee.

Het is waar, er zijn nu momenteel twee aparte biografische films over Celine Dion in de maak. De nieuwe film zal Céline Before Celine gaan heten en vertelt het verhaal van de zangeres voordat ze bekend werd en haar opgroeien in Quebec. De film zal gemaakt worden door regisseur Marc-Andre Lavoie, ook afkomstig uit Quebec, en producer Adrien Bodson.

Het nieuws werd bekend gemaakt door The Hollywood Reporter. Céline Before Celine heeft de steun van Dion’s familie, inclusief haar moeder die Lavoie en Bodson toegang gaf tot exclusief filmmateriaal van de familie. Lavoie vertelde zelf in een statement: “In my entire career, I’ve never met someone as kind, warm and authentic as Celine, and we’ll be forever grateful that she believes so strongly in our team to tell the real story has it’s never been told before.”

Productie voor de film staat in 2020 op de planning. Er is momenteel ook een andere biopic over Dion in de maak, genaamd The Power of Love. Deze film wordt verwacht in 2020 al te verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *