Escape Room krijgt vervolg

Het is nu al duidelijk dat er een vervolg zal komen op Escape Room, met de film nog niet eens uit de bioscoop. En hij zal zelfs volgend jaar al verschijnen.

Escape Room draait nog niet zo lang in de bioscoop, maar Sony heeft nu al aangekondigd dat er een vervolg op de horror-thriller onderweg is. Het vervolg zal in april 2020 al in de bioscoop verschijnen. Regisseur Adam Robitel zal terugkeren voor het tweede deel, samen met schrijver Bragi F. Schut en producer Neal H. Moritz. Het nieuws van het vervolg werd bekend gemaakt door Deadline.

Gebaseerd op het populaire concept van de Escape Rooms, draait de film om een groep mensen die worden ingesloten in een dergelijk concept en in een race tegen de klok zich binnen de tijd een weg naar buiten zien te vinden, of een zekere dood tegemoet zien. Degenen die de film al hebben gezien, weten dat het einde de deur openhoudt (HA) voor een vervolg van de verhaallijn.

Precieze plotdetails worden voorlopig nog geheim gehouden, maar het einde van de film geeft wellicht al een hint naar de invalshoek. Voor bepaalde castleden ligt een mogelijke terugkeer nog open en verwacht wordt ook dat ze inderdaad een terugkeer zullen maken, met een nodige aanvulling. Voor degenen die de film nog niet hebben gezien, Escape Room draait momenteel nog in de bioscoop.

Beeld: Sony

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *