Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile verschijnt 3 mei op Netflix

Gisteren werd al bekend dat 3 mei ons de nieuwe serie Dead To Me zal brengen, maar daar blijft het niet bij op Netflix. Op die dag zal namelijk ook Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile op het platform verschijnen.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile heeft hoofdrollen voor Zac Efron en Lily Collins en vertelt de geschiedenis van de gruwelijke seriemoorden van Ted Bundy (Efron) en de rol van zijn vriendin Elizabeth Kendall (Collins), die eerst bleef volhouden dat hij er niets mee te maken kon hebben, maar uiteindelijk wel degene was die hem aangaf. De film verscheen vorig jaar eerst op het Cannes Film Festival en zal in mei dus eindelijk voor het grote publiek te zien zijn. Naast Efron en Collins kent de film ook rollen voor onder andere Kaya Scodelario, Haley Joel Osment, Jim Parsons en John Malkovich.

Er ontstond nadat de trailer was verschenen enige controversie rondom de film, omdat veel mensen vonden dat de film het beeld van seriemoordenaar Ted Bundy veel te veel glorificeerde. Een aantal mensen spraken deze beschuldigen publiekelijk tegen, waaronder regisseur Joe Berlinger en Bundy overlever Kathy Kleiner Rubin, die stelde dat Bundy tonen zoals hij was, dus ook met zijn charmante kanten, niet gelijk een glorificatie was, maar gewoon de waarheid.

Met de aankondiging dat de film op 3 mei zal verschijnen, maakte Netflix ook een nieuwe trailer bekend. Bekijk de video hieronder.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *