Freeform komt met nieuwe serie, Motherland: Fort Salem

Er is een nieuw meesterwerk op de radar verschenen. Freeform komt met de nieuwe serie Motherland: Fort Salem, waarin heel wat heksen de vervolgingen in Salem overleefden.

Motherland: Fort Salem is een serie om in de gaten te houden. In deze nieuwe Freeform serie is ons verleden enigszins aangepast, wat leidt tot een alternatieve wereld. Er is niet heel veel veranderd, behalve dat de heksenvervolgingen in Salem nooit in de mate plaats hebben gevonden zoals dat in onze geschiedenis het geval was. De Amerikaanse overheid accepteerden een voorstel om de vervolgingen te stoppen, in ruil voor de toetreding van heksen tot het leger. Heksen werden getraind om Amerika te beschermen en hun krachten in te zetten als wapens. Inmiddels zijn er drie eeuwen verstreken en richt de serie zich op drie jonge heksen die net hun basistraining hebben afgerond en zich opmaken op hun krachten in te gaan zetten op het slagveld.

Freeform heeft inmiddels tien afleveringen van de serie besteld. Dat heeft Variety bekend gemaakt. Ook is er een statement gegeven vanuit Freeform door bedrijfspresident Tom Ascheim: “We’re so excited to be able to tell this story rich with female empowerment, complex storytelling and an incredibly creative canon. While set in an alternative universe, Motherland: Fort Salem will continue the authentic and issues-driven storylines that our network is known for, and what our audience has come to expect.”

De serie zal in elk geval rollen kennen voor Taylor Hickson, Jessica Sutton, Amalia Holm en Demetria McKinney. Will Ferrell, Adam McKay en Kevin Messick zullen als producenten optreden. Wanneer de serie precies op Freeform wordt verwacht is nog niet bekend, maar er is wel al een korte trailer vrijgegeven. Bekijk de video hieronder.

Beeld: Freeform

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *