Game of Thrones komt met een emotionele documentaire over het achtste seizoen

Goed nieuws voor alle Game of Thrones fans. We zijn nog niet helemaal klaar. HBO komt met een documentaire over het laatste seizoen genaamd The Last Watch en ze hebben inmiddels een trailer vrijgegeven.

Aankomende zondag zal dan misschien de allerlaatste Game of Thrones aflevering ooit komen – ik probeer me stoer te houden, maar de gedachte alleen maakt me al aan het huilen -, we zijn daarna nog niet helemaal klaar met de succesvolle serie. We zullen in elk geval nog één week langer kunnen genieten. Nee, sorry. Er komt geen extra aflevering, maar wel een documentaire over het laatste seizoen genaamd The Last Watch. De documentaire is geregisseerd door Jeanie Finley en vertelt over de productie van het laatste seizoen. Het zal het algehele proces omvatten, maar ook unieke kijkjes binnen de Battle of Winterfell en de aankomende eindstrijd bij King’s Landing.

HBO heeft nu een trailer vrijgegeven van de documentaire, die in elk geval al een emotionele reacties toont onder de cast en crew. Ook bevat de trailer een shot van de studio in Belfast, een scriptreactie van Kit Harrington en een montage van het bouwen van de King’s Landing set. In de beschrijving van de video staan de woorden: “a farewell to Westeros with the people who built the realm“. Want het laatste seizoen heeft onze harten tot nu toe nog niet genoeg gebroken. De documentaire zal op 26 mei op HBO te zien zijn. De dag daarna is die voor ons beschikbaar. Bekijk hieronder de trailer.

HBO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *