Gerucht: Gwyneth Paltrow terug als Pepper Potts in Spider-Man: Far From Home

Goed nieuws voor de fan van de Iron Man films en Pepper Potts, de geruchten gaan de ronde dat Gwyneth Paltrow haar rol van Pepper Potts weer zal hervatten in Spider-Man: Far From Home, het vervolg op Spider-Man: Homecoming.

[Dit artikel bevat spoilers voor Avengers: Infinity War Part 1]

SuperBroFilms bracht als eerste dit nieuws naar buiten, maar het is belangrijk om erbij te zeggen dat er nog geen bevestiging is geweest vanuit Marvel, Sony of Paltrow’s management. Eerder kwam ook al naar buiten dat Jon Favreau’s Happy Hogan ook in de nieuwe film zal verschijnen. Het wordt verwacht dat de film zich afspeelt in een wereld na Avengers 4 en dus na de ‘snap’ van Thanos en de ontwikkelingen die zich zullen voordoen in Infinity War Part 2.

Dit roept echter wel vragen op over het lot van Tony Stark in de vierde Avengers film. In Infinity War Part 1 hoort Tony bij de helft van de wereldbevolking die Thanos’ aanval overleeft, maar dit geeft uiteraard geen garanties over wat er kan gebeuren in het tweede deel. Tony is altijd meer Peter’s beschermengel geweest, dus een grotere rol voor Pepper zou kunnen impliceren dat er misschien een vervanger nodig is in die rol. Maar nogmaals, dit is allemaal speculatie. Pepper zat immers ook (heel kort) in de eerste Spider-Man film, dus het hoeft niets te betekenen. Het is wachten op 2019 om ons meer antwoorden te geven.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *