Grease krijgt voorloper genaamd Summer Loving

De 1978’s klassieker Grease krijgt een voorloper! De film zal Summer Loving gaan heten en zich richten op de ontmoeting tussen Danny en Sandy.

Eén van de meest klassieke Broadway musicals, Grease, kreeg in 1978 een legendarische verfilming met Olivia Newton-John en John Travolta. De film is niet meer weg te denken uit de categorie romantische komedies, maar voor de mensen die toch op een of andere manier niet weten waar de film over gaat: Grease vertelt het verhaal van de wilde Danny, die verliefd wordt op de nette Sandy. De twee deelden eigenlijk een zomerliefde, maar wanneer Sandy na de zomer ineens op Danny’s school verschijnt, zorgt dat voor het een en ander aan problemen.

Nu, ruim veertig jaar nadat de film is verschenen, maakt The Hollywood Reporter bekend dat Paramount Pictures werkt aan een voorloper. De film, Summer Loving, zal zich gaan richten op de eerste ontmoeting van Danny en Sandy en hun zomerliefde, zoals beschreven in het lied Summer Nights uit Grease.

Aladdin’s John August zal het script gaan schrijven, maar er is verder nog niks bekend over welke regisseur het project op zich zal gaan nemen of welke acteurs Paramount op het oog heeft om het stokje van Newton-John en Travolta over te gaan nemen. We houden het uiteraard in de gaten.

Beeld: Paramount Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *