Hashtag Don’t Spoil The Endgame

Het zou voor de hand moeten liggen dat je geen spoilers heeft over de aankomende Avengers: Endgame, maar voor de zekerheid hebben de regisseurs toch nog even een open brief aan de fans bekend gemaakt.

Avengers: Endgame is één van de – al dan niet dé – meest geanticipeerde films uit de filmgeschiedenis. Fans wachten inmiddels een jaar op de ontknoping van Avengers: Infinity War en de ontknoping van het verhaal dat in 2008 begon van Iron Man. De film wist het voorverkooprecord al binnen zes uur aan scherven te slaan en meeste kaartverkoopwebsites waren zelfs geheel ontregeld. Iedereen wil de film zo snel mogelijk zien, maar voor degenen die de film niet meteen de eerste dag kunnen zien, hebben de regisseurs van de film een belangrijke boodschap de wereld in geholpen: DON’T SPOIL THE ENDGAME.

Joe en Anthony Russo maakten via Twitter een open brief naar de fans bekend, waarin zij hen bedankten voor hun steun door alle afgelopen jaren, maar kwamen ze ook met een belangrijk verzoek: geef geen spoilers. Voorafgaand aan Infinity War vorig jaar kwamen de broers met een soortgelijk verzoek, wat redelijk aan leek te slaan onder de fans. Ook dit jaar werd massaal het hashtag #DontSpoilTheEndgame getweet. Bekijk de brief hieronder.

Er hangt al sinds de opnames een grote geheimhouding rond de film, dus het zou inderdaad eeuwig zonde zijn dat er fans waren die het voor anderen probeerden te verzieken na al dat harde werk, net na de eindstreep. Ik hoop dus van harte dat de broers de brief ook naar Tom Holland hebben gestuurd. Je weet immers maar nooit.

Avengers: Endgame verschijnt volgende week in de bioscoop. En onthoud… #DontSpoilTheEndgame

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *