Het vervolg van de Reynolds-Jackman wapenstilstand

Er is meer nieuws over de wapenstilstand tussen Ryan Reynolds en Hugh Jackman. En dat is dat hij waarschijnlijk over is. Zie hieronder waarom.

Ryan Reynolds en Hugh Jackman hebben al jaren een hilarische vriendschap, die een hoop gespeelde rivaliteit heen en weer over sociale media voortbrengt. De twee acteurs speelden jaren geleden samen in X-Men Origins: Wolverine, een film uit 2009 die veel mensen eigenlijk zouden willen vergeten, ware het niet dat het tot duister de enige film is waarin deze twee helden samen te zien waren. Reynolds speelde in de film een zwaar slechte versie van Deadpool, dat hij later zelf weer goed maakte door het personage in 2016 nieuw leven in de blazen en in eer te herstellen. Sinds de nieuwe geboorte van Deadpool probeert Reynold Jackman over te halen om het duo van Wolverine en Deadpool terug op het grote scherm te krijgen, waar Jackman zich nog altijd in alle mogelijkheid tot verzet. Nadat Jackman ook nog eens zijn Wolverine klauwen na Logan aan de kapstok heeft gehangen, wordt Reynolds’ missie wat moeilijker, wat dan ook leidde tot een online wapenstilstand tussen de vrienden. Dat werd door beide acteurs op Twitter aangekondigd, met de belofte dat elke een reclame zou maken voor het nieuwe product van de onder. Bekijk hieronder nog even de beide tweets nog even.

En de reclames hebben ze gemaakt. En het resultaat is hi-la-risch. Ik denk alleen wel dat hierna de wapenstilstand over is. Maar wellicht dat Reynolds dan opnieuw de aanval in kan zetten om Jackman dan echt met hem in een film te krijgen, want dat is duidelijk wel wat we allemaal verdienen. Kijk de video hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *