Hugh Jackman en Rebecca Ferguson samen in nieuwe sci-fi thriller

Na The Greatest Showman komt er weer een nieuwe samenwerking aan voor Hugh Jackman en Rebecca Ferguson. De twee zullen samen gaan werken aan Reminiscence, een sciencefiction thriller van Westworld’s Lisa Joy.

Lisa Joy was samen met Jonathan Nolan verantwoordelijk voor het ontstaan van Westworld, en heeft veel voor de serie betekent als schrijfster en producer. Ook maakte Joy haar regie debut tijdens het tweede seizoen van de serie, voor de aflevering ‘The Riddle of the Sphinx’. Joy is momenteel met Nolan bezig aan het uitwerken van het derde seizoen van de populaire serie. Dankzij het succes van Westworld, is Joy nu dan ook in staat om haar werkgebied uit te breiden en een film als regisseur onder haar hoede te nemen.

En dat hoeft ze niet alleen te doen, want ze wordt dus onder andere bijgestaan door de talenten van Hugh Jackman en Rebecca Ferguson. Dit nieuws werd bekend gemaakt door Deadline. Voor Jackman en Ferguson zal het een leuke reünie zijn, omdat de twee al eerder samenwerkten aan 2017’s The Greatest Showman. De twee zijn ook geen vreemden in de wereld van sciencefiction, want Jackman is natuurlijk wereldberoemd in zijn rol van Wolverin en Ferguson zal binnenkort ook te zien zijn in Men in Black: International en Dune.

Reminiscence zal zich ongeveer tien jaar verder in de toekomst afspelen in wat vroeger Miami was. Door de effecten van de opwarming is Miami echter voor een deel onder water komen te staan. Jackman zal in de film de hoofdrol gaan spelen in de rol van een privédetective, die zich specialiseert in het terughalen van belangrijke herinneringen. Ferguson zal hierin één van zijn cliënten spelen, waar hij verliefd op wordt en dan het mysterie van haar verleden moeten achterhalen, nadat zij vermist raakt.
De film heeft op dit moment nog geen studio achter zich, maar met zo’n cast aan het project gelinkt, zal het niet lang duren voordat iemand al zijn geld er tegenaan gooit. We blijven het volgen.

Beeld: 20th Century Fox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *