Idris Elba in gesprek als vervanging Deadshot

Enkele dagen nadat we hoorden dat Will Smith niet terug zal keren naar het tweede deel van Suicide Squad is er al goed nieuws. Idris Elba zou in gesprek zijn om de rol van Deadshot op zich te nemen.

James Gunn’s Suicide Squad vervolg had geen geweldige start. Niet alleen zal Margot Robbie niet terugkeren in de rol van Harley Quinn, omdat ze het te druk heeft met een solofilm voor het personage, ook werd bekend dat Will Smith de film ook niet in zijn schema kon krijgen. Robbie’s Harley Quinn en Will Smith’s Deadshot waren twee van de meest favoriete personage uit de eerste film, waardoor fans van deel één al aardig wat bedenkingen kregen bij het vervolg, dat The Suicide Squad zal gaan heten. Maar er is goed nieuws. Er is namelijk al een acteur op het oog om de rol van Deadshot over te gaan nemen, Luther’s Idris Elba.

Het nieuws dat Elba in gesprek is om de rol over te gaan nemen is afkomstig van The Hollywood Reporter. Gunn lijkt ook van plan te zijn om Harley Quinn te gaan hercasten voor de film. Het is onbekend of dit een probleem zal worden voor Harley Quinn’s soloplannen. Welke andere personages uit de eerste film ook terug zullen keren is nog niet bekend. Behalve Elba zijn er nog geen castingplannen bekend gemaakt. Het is dus nog even afwachten.

Beeld: BBC One

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *