Idris Elba speelt nieuw personage in plaats van Deadshot in The Suicide Squad

Het saga of The Suicide Squad een reboot of vervolg zal worden gaat nog even door. James Gunn’s film zal ook Deadshot namelijk niet gaan hercasten. Idris Elba zal een nieuw personage gaan spelen.

Toen Idris Elba voor James Gunn’s The Suicide Squad werd gecast, werd hij aangekondigd als de vervanger van Will Smith’s Deadshot, maar nu blijkt dit toch niet het geval te zijn. Variety laat weten dat Elba een nieuw personage zal gaan spelen, om een deur open te houden voor Smith om in een toekomstige film wellicht zijn rol als Deadshot weer op te pakken. Welk personage Elba wel zal gaan spelen, is nog niet bekend.

In eerste instantie werd gedacht dat The Suicide Squad een vervolg zou gaan worden op David Ayer’s Suicide Squad uit 2016, maar producent Peter Safran kondigde aan dat de film een reboot zou gaan worden. Sindsdien zijn er echter al meerdere personages uit de eerste film vastgelegd om terug te keren, zoals Viola Davis, Jai Courtney en nu gaan zelfs geruchten rond dat ook Margot Robbie toch terug zal keren als Harley Quinn, ondanks dat eerst bericht werd dat zij net als Smith niet terug zou komen. Het begint al met al toch wel een heleboel op een vervolg te gaan lijken. Hopelijk volgt er binnenkort meer duidelijkheid.

The Suicide Squad staat voor augustus 2021 op de planning.

Beeld: BBC One

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *