Jeff Goldblum presentator van Disney+ docuserie

Jeff Goldblum zal zijn boterzoete stem lenen aan Disney+’s aankomende docuserie, The World According to Jeff Goldblum. Moet ik nog vertellen waar het over zal gaan of is dit al genoeg om te gaan kijken?

Jeff Goldblum is misschien wel één van de meest legendarische acteurs in de filmgeschiedenis. Meest recentelijk was hij te zijn in Jurassic World 2, terugkerend in de rol van zijn meest bekende rol, Ian Malcolm, en Thor: Ragnarok. Behalve zijn acteerprestaties is Goldblum natuurlijk ook bekend van zijn unieke persoonlijkheid en eigenzinnige trekjes, wat hem de perfecte persoon maakt om de stem achter Disney+’s nieuwste project te zijn, een docuserie genaamd The World According to Jeff Goldblum. In de serie zal Goldblum zich richten op: “a world of astonishing connections, fascinating science, and a whole lot of big ideas that hide behind familiar things”, aldus Disney’s omschrijving tijdens de presentatie van Disney+. Het aankomende streamingsplatform zal het huis worden voor de nieuwe docuserie.

Het is tot nu toe nog niet duidelijk of de serie direct beschikbaar zal zijn wanneer het platform lanceert op 12 november of dat het later zal verschijnen. Sowieso zal het platform niet direct internationaal beschikbaar zijn, dus het is nog afwachten wanneer wij zelf van Jeff’s stem kunnen gaan genieten. Maar het is in elk geval een prettig vooruitzicht.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *