John Boyega verklapt het einde van Star Wars Episode 9 (Soort van)

Star Wars’ John Boyega had zo’n briljante comeback op de zoveelste vraag hoe de nieuwe Star Wars film zal eindigen, dat het zeker het delen waard is. En het is niet gelogen ook. Waarschijnlijk.

De vraag waarop elke Star Wars fan in de wereld antwoord wil hebben: Hoe zal Star Wars: Episode IX eindigen? We weten in elk geval al wel dat deze negende film in één van de populairste filmseries aller tijden waarschijnlijk de laatste film zal zijn binnen het Skywalker Saga en dat hierna de films voornamelijk over andere personages zullen gaan. Maar rondom de negende film hangt een geheimhouding waar Marvel zelfs nog iets van kunnen leren (naar verluid helpt het om geen Tom Holland binnen je filmreeks te hebben), waardoor er eigenlijk nog niks bekend is rondom het plot. En bij zo’n strenge geheimhouding heb je acteurs als Adam Driver, die links en rechts vakkundig vragen ontduiken…

Maar je hebt ook acteurs als John Boyega, die zo eerlijk mogelijk antwoord geven:

Wat? Het is niet gelogen, toch? Of toch wel? Er waren namelijk ook weer wat snelle fans die even uit wisten te leggen dat de film waarschijnlijk een ander einde zou gaan hebben:

De zinderende ontknoping zullen we zien wanneer Star Wars: Episode IX eind dit jaar in de bioscoop verschijnt.

Beeld: LucasFilms

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *