Kijken: De Avengers 4 trailer is eindelijk hier!

Na lang wachten is het eindelijk zover! Marvel heeft zojuist de eerste trailer voor de vierde Avengers film online geplaatst. Daarmee is ook eindelijk de langverwachte titel bekend: Avengers: Endgame.

Als je een groot Marvel fan bent, zoals ik, dan is dit het moment dat je op en neer staat te springen als een klein kind. (Typen wordt door deze handeling erg vermoeilijkt.) De langverwachte eerste trailer van de vierde Avengers film is zojuist vrijgegeven. In de trailer wordt ook eindelijk de titel, die tot op nog toe geheim werd gehouden, bekend: Endgame.

De trailer geeft nog niet heel veel informatie over het plot, maar dat is met Marvel films wel vaker het geval. Het geeft fans in elk geval een eerste blik op het zwaar geheimgehouden project van de broers Joe en Anthony Russo, die ook de films voorloper ‘Avengers: Infinity War’ hebben geregisseerd.

In de trailer zien we in eerste instantie Tony, die stuurloos door de ruimte zweeft, nadat hij als enige achter is gebleven op een verlaten planeet. Hij laat een laatste boodschap achter, omdat zijn zuurstof bijna opraakt en redding niet in zicht lijkt. Daarna flitsen we terug naar de aarde waar de overgebleven Avengers, onder leiding van Chris Evans’ Captain America en Scarlett Johansson’s Black Widow, een manier proberen te bedenken om de verloren oorlog ongedaan te maken en de wereld te helpen. En het moet lukken, want zoals Steve zegt: “I don’t know what I’m gonna do if it doesn’t.”

De film toont nog geen inbreng van Captain Marvel, zoals veel fans hadden verwacht, maar dat komt wellicht nog in een volgende trailer. Ik kan in elk geval niet wachten om deze trailer op replay te kijken tot dat zover is. Kijk hieronder snel zelf de trailer!

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *