Kijken: de eerste teaser trailer van Stranger Things 3

De eerste teaser trailer van Netflix’s Stranger Things 3 staat online. Maar… het vertelt ons eigenlijk helemaal niets. Als je hem toch wilt bekijken, scroll dan even omlaag.

Een teaser trailer vertelt doorgaans weinig over het plot van een film of serie, maar Stranger Things tilt dat echt naar een nieuw niveau. De trailer toont eigenlijk alleen de titels van de afleveringen, terwijl het beeld langzaam uitzoomt naar het logo van de serie. De enige verdere tekst die wordt gegeven is: “In the summer of 1985, the adventure continues…” Top. Bedankt.

Ook de titels zelf geven weinig weer over het plot, tenzij je heel goed moet zijn in puzzelen. Mocht dat het geval zijn, in chronologische volgorde (in elk geval in de trailer) zijn de titels: “Suzy, Do You Copy?”, “The Mall Rats”, “The Case of the Missing Lifeguard”, “The Sauna Test”, “The Source”, “The Birthday”, “The Bite” en “The Battle of Starcourt”.
Hoewel er eigenlijk niets over het plot is verklapt, weten we tot nu in elk geval dat de ‘Mind Flayer’ een terugkeert maakt in dit seizoen, net als natuurlijk de oude bekenden van de afgelopen seizoenen, zowel volwassenen als kinderen.

Een precieze datum is niet gegeven, maar het is in elk geval duidelijk dat het seizoen in 2019 uit zal komen. Hopelijk wordt er snel bekend over het nieuwe seizoen, want op deze manier worden dingen steeds stranger. Oh, wacht….
Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *