Kijken: de nieuwe Captain Marvel trailer is er!

Na de nieuwe poster die gisteren op Twitter verscheen met de mededeling dat de dag erna een nieuwe trailer zou komen heeft Marvel haar belofte nagekomen. Zojuist is de nieuwe Captain Marvel trailer verschenen en brengt ons verder in de wereld van Carol Danvers. Kijk hieronder de trailer!

Captain Marvel is één van de meest geanticipeerde film van 2019, naast Avengers 4, die direct met deze film gelinkt is. Nadat de film werd aangekondigd in 2014, duurde het nog even voordat Captain Marvel voor het eerst genoemd werd in het MCU. Dit gebeurde eindelijk in de aftercredits scène van Avengers: Infinity War, wat ook gelijk suggereerde dat Captain Marvel’s Carol Danvers weleens een grote rol zou kunnen gaan spelen in de oplossing van het grote probleem waar de helden zich in vinden aan het einde van de derde Avengers film, aangezien Danvers een personage met enorme krachten is. Behalve een krachtig personage is Carol Danvers nog om een andere reden bijzonder, zij heeft de hoofdrol in Marvel’s eerste vrouwelijke solo-superheldenfilm.

Captain Marvel vertelt het verhaal van Carol Danvers, een Kree-soldaat, deel van een elite Kree militaire eenheid, die in het midst van een oorlog met de Skrulls op aarde terecht komt. Eenmaal daar krijgt ze herinneringen van een andere leven, eentje op aarde, en gaat ze op zoek naar antwoorden over haar verloren verleden. Wanneer de Skrulls naar de aarde komen, moet ze de nieuwe planeet beschermen. In haar zoektocht krijgt ze onder andere hulp van oude Marvelbekenden Nick Fury en Phil Coulson.

Na de eerste trailer, die vooral spectaculaire beelden gaf maar weinig plotdetails, toont de nieuwe trailer iets meer, voornamelijk over Carol’s zoektocht op aarde, het wordt afgewisseld met beelden van de Kree-Skrull oorlog, maar die lijken zich voornamelijk in de ruimte plaats te vinden. Wanneer Carol Danvers op de aarde terecht komt, komt ze in contact met Nick Fury die haar helpt bij haar zoektocht. De trailer legt ook wat meer uit over hoe Carol mogelijk haar krachten heeft gekregen. In elk geval heeft deze trailer me weer helemaal opgehypt voor de film. En nu is het jullie beurt.

Captain Marvel verschijnt in maart in de bioscopen en heeft naast hoofdrolspeelster Brie Larson (Room), ook onder andere Samuel L. Jackson, Clark Gregg, Jude Law, Lee Pace en Gemma Chan in de cast. Bekijk hieronder snel de trailer.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *