Kijken: De nieuwe Captain Marvel TV-spot

Disney had het gisteren maar druk. Naast nieuwe beelden van Aladdin, werden we ook gezegend met een nieuwe televisieclip van Captain Marvel. Bekijk hieronder de beelden.

Captain Marvel is één van de meest verwachte film van 2019. De film, met Brie Larson in de hoofdrol, vertelt het verhaal van Carol Danvers – ook wel bekend als superheld Captain Marvel – een elite Kree vechter die op aarde verzeild raakt in een gevecht tussen haar mensen en het vijandige ras van de Skrulls, terwijl ze ook steeds meer herinneringen begint te hebben aan een leven op aarde. Captain Marvel wordt Marvel’s eerste superheldenfilm met een vrouwelijke hoofdrol, wat nog wat extra aandacht op het project richt, naast dat Captain Marvel één van de meest krachtige figuren is in het Marvel Universum en verwacht wordt een belangrijke rol te gaan spelen in de ontknoping van de komende Avengers film, Avengers: Endgame. Captain Marvel werd aan het einde van de vorige Avengers film, Avengers: Infinity War, voor het eerst geïntroduceerd binnen het Marvel Cinematic Universe.

Naast Brie Larson zijn ook onder andere Samuel L. Jackon, Clark Gregg, Jude Law, Gemma Chan, Lee Pace en Annette Bening in de film te bewonderen. Dit betekent dus een terugkeer naar het grote scherm voor oude Marvel bekenden Nick Fury en Clark Gregg. Er zijn al twee trailers en meerdere aanvullende beelden van Captain Marvel beschikbaar gesteld, maar elke vleug van Carol Danvers is natuurlijk welkom. De nieuwe beelden tonen weinig nieuws, maar laten wel weer zien wat een enorme badass Danvers is. De film is vanaf 6 maart in de bioscoop te zien. Bekijk hieronder de clip.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *