Kijken: De nieuwe sneak peek voor Dumbo

Een nieuwe sneak peek biedt fans een betere blik op Tim Burton’s Dumbo, de nieuwste film in een lange lijn aan live action remakes van Disney klassiekers. Bekijk hieronder de video.

Er zijn op dit moment zoveel live action remakes van Disney films in de maak, dat men bijna door de bomen het bos niet meer ziet. Tim Burton’s Dumbo vecht in elk geval hard mee om zijn plek tussen Aladdin en The Lion King te bemachtigen, door middel van een reeks aan trailers en sneak peeks. Deze nieuwste sneak peek toont een duidelijk beeld van de vliegende olifant, samen met wat meer inzicht in het plot. Dumbo is geen nieuw verhaal, maar ‘slechts’ een aanpassing van de geanimeerde klassieker. Dat is in elk geval wat tot nu toe verteld werd, alleen toont deze nieuwe clip iets anders. In het originele verhaal is Dumbo aan het leren om te vliegen, terwijl hij in de film dus duidelijk al een bestaande vliegende act is.

Het is echter niet vreemd voor Tim Burton om overal zijn eigen verhaal van te maken. En waarom ook niet? Het heeft hem in het verleden tot nu toe een hoop goeds gedaan. Kijk bijvoorbeeld maar naar het succes van 2010’s Alice in Wonderland. Het belooft in elk geval een bijzonder verhaal te gaan worden, en we hoeven niet eens meer lang te wachten om het te gaan bekijken. Dumbo verschijnt eind maart al in de bioscoop. Kijk hieronder de sneak peek.

Beeld: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *