Kijken: De nieuwe trailer voor Avengers: Endgame

Marvel slaat nog even toe met een nieuwe trailer, net nu de kaartenverkoop van start is gegaan. En ze geven gelijk even een enorme onthulling voor het plot.

De nieuwe beelden tonen alle oorspronkelijke Avengers bij elkaar, voor één laatste grote strijd, om Thanos te verslaan en de wereld te herstellen. Alle Avengers, dus inclusief Iron Man, die in de voorgaande trailers nog vastzat op een ruimteschip ergens midden in de ruimte, terwijl de zuurstof langzaam op raakte. Marvel geeft dus wel een aardige spoiler met de nieuwe trailer, zelfs zonder de hulp van Tom Holland, maar het was er wel eentje die de meeste fans wel hadden verwacht.

In de trailer zijn zowel Tony Stark als Nebula terug op aarde en verenigt met wat er over is van hun superheldenfamilies. Ook krijgen de fans eindelijk het moment te zien waarop Captain America en Iron Man de strijdbijl eindelijk begraven. Verder maken ze zich op om met de rest van de Avengers, Guardians en Carol Danvers de strijd nog één laatste keer aan te gaan.

Kaarten voor Avengers: Endgame zijn nu in de verkoop te gaan. De film is vanaf 24 april in de bioscoop te zien. Bekijk de trailer hieronder.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *