Kijken: De nieuwe trailer voor Avengers: Endgame

Yes! We hebben weer nieuwe content voor Avengers: Endgame. Het werd op zich wel tijd, we hebben immers nog maar vijf weken tot de film uitkomt. Kijk hieronder de nieuwe trailer.

Het aftellen is nu echt begonnen, zeker na de aftercredits scène van Captain Marvel. Nog iets meer dan vijf weken te gaan tot Avengers: Endgame in de bioscoop verschijnt en we eindelijk leren hoe het zinderende einde van het verhaal dat in Infinity War begon, sterker nog, het verhaal dat in Iron Man begon, eruit zal gaan zien. Marvel is tot nu toe nog heel zuinig geweest met filmmateriaal, maar nu we bijna de laatste maand ingaan, voeren ze het tempo wat op nu. Met een gloednieuwe, langere trailer.

De trailer biedt niet heel veel nieuwe beelden, maar blikt vooral terug op de reis tot nu toe. De weg die Iron Man, Captain America, Thor en de andere Avengers hebben afgelegd om te komen tot waar ze nu zijn, aangevuld met een wat duidelijker idee van hoe de film zal gaan lopen. De film begint, zoals verwacht, in de ravage van wat Infinity War achterliet, maar zal uiteindelijk onder leiding van Steve Rogers nieuwe moed vinden om te blijven vechten om de wereld te herstellen. Het lijkt erop dat de komst van Carol Danvers deze moed nog eens extra kracht in zal blazen. De trailer is na de aftercredits scène van Captain Marvel het officiële bewijs dat Danvers een belangrijke rol in de ontknoping zal gaan spelen. De trailer biedt in elk geval nog niet meer informatie over het lot van Tony Stark.

Naast natuurlijk onze oorspronkelijke zes Avengers en Brie Larson zullen ook Paul Rudd, Don Cheadle en Karen Gillan belangrijke rollen in de film gaan spelen. De film verschijnt op 26 april in de bioscoop. Kijk hieronder de nieuwe trailer.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *