Kijken: De teaser trailer van BH90210

Ja, ja, ja! De eerste teaser trailer van BH90210, de reünie van 90’s serie Beverly Hills 90210, staat online! De miniserie zal een reünie-evenement van zes afleveringen gaan worden.

De cast komt weer bijeen in de eerste teaser trailer van BH90210. De populaire 90’s serie was van 1990 tot 2000 voor tien seizoenen op televisie te zien tot het uiteindelijk tot een einde kwam. In 2010 kwam er nog wel een reboot met een nieuwe generatie genaamd 90210, maar dat was nooit zo’n succes als het origineel. Nu zal op Fox in augustus een reünie-evenement komen met de oorspronkelijke cast. De eerste trailer ervan brengt fans alvast in de stemming.

In de trailer zijn de originele sterren te zien, terwijl ze zich klaarmaken voor een nieuwe dag omringd door geluiden van de vertrouwde themesong. Alle geluiden komen samen tot het werkelijke lied en alle sterren vertrekken, naar wat alleen maar de reünie kan zijn.

Één persoon is natuurlijk wel duidelijk afwezig. Luke Perry, die Dylan McKay speelde in de serie, is enkele maanden geleden overleden. Naar verwachting zal hij nog wel in de afleveringen naar voren komen. Shannen Doherty zal wel deel uitmaken van de reboot. Ze verliet de serie destijds na vijf seizoenen op onvriendelijke voet en eerst werd ook niet gedacht dat ze terug zou keren, maar in april werd uiteindelijk bekend dat ze toch in de nieuwe afleveringen zal verschijnen. Ze is ook al in de trailer te zien.

Vanaf 7 augustus zal de miniserie op Fox te zien zijn. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Fox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *