Kijken: De teaser trailer voor Joker

Lachen! De eerste teaser trailer voor Joker is door Warner Bros vrijgegeven. De film gaat over Batman schurk Joker en die rol zal in deze film gespeeld worden door Joaquin Phoenix. Bekijk hieronder de trailer.

De film onderscheid zich van andere DC films door zich niet op de lopende verhaallijn te richten. In plaats daarvan negeert de film wat er tot nu toe gebeurt is binnen de wereld van DC en richt zich op een andere werkelijkheid, iets dat in stripboeken heel vaak voorkomt. De trailer is officieel pas een teaser trailer, maar geeft toch al een hoop informatie. Het biedt sowieso een eerste blik op Joaquin Phoenix in de rol van Arthur Fleck, een mislukte komediant die de Joker wordt. De trailer richt zich op het vaststellen van Fleck’s persoonlijkheid en de omstandigheden die hem tot de afgrond van gekte brengen. De instructies om een ‘glimlach op zijn gezicht te houden’ binnen een wereld die steeds wreder wordt, leiden er uiteindelijk toe dat Fleck de Joker wordt en dat brengt de eerste trailer al heel goed in beeld.

Naast Phoenix kent de film ook rollen voor onder andere Zazie Beets, Robert de Niro, Marc Maron en Frances Conroy. De film zal in oktober dit jaar in de bioscoop verschijnen. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Warner Bros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *