Kijken: De teaser trailer voor Onward

Tom Holland en Chris Pratt(’s stemmen) schitteren samen in de eerste teaser trailer van Disney’s Onward. Bekijk de video hieronder.

Avengers collega’s Tom Holland en Chris Pratt voeren een goed gevulde stemmencast aan in Disney’s Onward. De twee superhelden spelen in de film twee elvenbroers die op reis gaan om te kijken of er nog magie is in de wereld. De stem van Pratt’s personage zou oorspronkelijk worden ingesproken door Chris Evans, maar toen die het niet in zijn schema kon plannen, vond de film in Chris Pratt snel een vervanging. En de stemmen van Pratt en Holland klinken super samen, dus een tragedie was het zeker niet.

De teaser trailer toont weinig over het werkelijke plot, maar weet de wereld wel prachtig te introduceren. Dit is gebruikelijk, zeker bij Pixar. De trailer combineert de elementen van de fantasiewereld met de moderne buitenwijken in een hilarische introductie. De beelden introduceren ook gelijk de missie van de film, al wordt er nog niet veel duidelijk over de inhoud van de missie, maar vooral gediscussieerd over of het een klusje of een volledige quest.

De film bevat ook de stemmen van onder andere Julia Louis-Dreyfus en Octavia Spencer. Onward wordt in maart 2020 in de bioscoop verwacht. Bekijk hieronder de video.

Beeld: Pixar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *