Kijken: De trailer van 2019’s Shaft

De nieuwe trailer van 2019’s Shaft verenigt drie generaties voor de ultieme badass actiefilm. Naast originele Shaft en Shaft 2, komt nu ook Shaft Jr het beeld in wandelen. Great stuff, motherfucker. Kijk de trailer hieronder.

De originele Shaft uit 1971, met Richard Roundtree, was een enorm succes. Het draaide om titelpersonage Shaft, een privé-detective die aan een vermissingszaak werkte. De film leidde tot twee vervolgdelen en een slechte keuze voor een televisieserie, waar Roundtree later ook veel spijt van had. In 2000 werd het franchise nieuw leven in geblazen met Samuel L. Jackson in de hoofdrol. De film had oorspronkelijk een remake moeten zijn, maar Jackson stond erop dat hij een neefje voorstelde van de originele Shaft, zodat Roundtree in de film kon verschijnen. Uiteindelijk een goede keuze, ondanks dat de film uit 2000 geen enorm succes was, want het heeft de deur open gelaten voor deze film.

In 2019’s Shaft voegt een nieuwe generatie zich bij de lijn. Jesse T. Usher, in de rol van Jackson’s Shaft’s zoon, roept de hulp van zijn vader en oudoom in wanneer zijn beste vriend wordt vermoord. Naast Usher, Jackson en Roundtree zullen in de film ook onder andere Regina Hall, Alexandra Shipp en Titus Welliver te zien zijn. De film wordt in juni dit jaar in de bioscoop verwacht. Kijk hieronder de trailer.

Beeld: Warner Bros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *