Kijken: de trailer van A Dog’s Way Home

De trailer van A Dog’s Way Home vormt de belofte voor een film die een onvermijdelijke aanslag op zijn traanbuizen zal vormen. De film, die begin volgend jaar zal uitkomen, brengt het verhaal van een hond die honderden kilometers moet reizen om zijn weg naar huis te vinden. Bekijk hieronder de trailer.

A Dog’s Way Home is een familie/dramafilm geregisseerd door Charles Martin Smith en geschreven door W. Bruce Cameron en Cathryn Michon. De film is gebaseerd op de boeken van Cameron. De film vertelt het verhaal van hond Bella die zelf haar honderden kilometers lange weg naar huis moet vinden nadat ze per ongeluk gescheiden wordt van haar baasje Lucas, een geneeskundestudent. Bryce Dallas Howard, onder andere bekend van haar recentelijke werk in Jurassic World en Jurassic World: Fallen Kingdom, spreekt de stem in van Bella. Naast haar bevat de cast ook namen als Ashley Judd, Alexandra Shipp, Edward James Olmos en Barry Watson.

De film zal op 11 januari 2019 in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. Wanneer hij precies in Nederland verschijnt is nog niet bekend. De voorlopige datum staat op eind 2019, maar hopelijk wordt dat nu vervroegd. Neem zelf een kijkje naar de trailer. (En probeer niet, zoals ik, gelijk vol te schieten.)

Beeld: Sony Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *