Kijken: De nieuwe trailer van Aladdin

Disney heeft een nieuwe trailer van Aladdin bekend gemaakt en net op tijd, want deze trailer maakt fans eindelijk wat optimistischer over de aankomende live action film. Bekijk de video hieronder.

Tot nu toe hebben foto’s en voorlopige trailers van de film fans nog niet heel enthousiast gemaakt over de aankomende live action film van Aladdin, maar de nieuwe, langere trailer van de film laat een voorzichtig zonnetje door de wolken schijnen. De nieuwe trailer maakt meer duidelijk over het plot en biedt een duidelijker beeld van de verschillende personages en Will Smith’s Genie, allemaal onderwerpen waarover fans enigszins dubbel waren tot nu toe. Aan de hand van de trailer lijkt het er in elk geval op dat de nieuwe Aladdin grotendeels het plot van de klassieke film zal volgen, met Jafar die Aladdin erin luist om de Grot van Wonderen in te gaan om de lamp te bemachtigen en Genie die Aladdin op een prins doet lijken om de aandacht van prinses Jasmine te vangen. Ook worden een aantal klassieke liedjes geïntroduceerd, zoals Friend Like Me en A Whole New World. Ook biedt de film een betere blik op Will Smith’s genie en de redenen van de verschillende kleuren van de geest op filmmateriaal tot nu toe.

De live action versie van Aladdin kent naast Will Smith rollen voor onder andere Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari en Nasim Pedrad. De regie is in handen van Guy Ritchie. Aladdin wordt de tweede live action Disney film dit jaar, met eerst Dumbo later deze maand en vervolgens The Lion King in juli. Aladdin zelf wordt eind mei in de bioscoop verwacht. Kijk hieronder de nieuwe trailer.

Beeld: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *