Kijken: De trailer van Black Mirror seizoen 5

Fans wachten er inmiddels al een goed half jaar op, maar Netflix heeft eindelijk een trailer van het vijfde seizoen van Black Mirror vrijgegeven. In de serie zijn onder andere Miley Cyrus en Anthony Mackie te zien.

Door een lek binnen Netflix dachten veel mensen dat het vijfde seizoen van Black Mirror eind vorig jaar al zou verschijnen. Dit bleek echter een unieke film te zijn, gebaseerd op de serie, wat natuurlijk net zo leuk was. Bandersnatch was een primeur door zijn interactieve karakter, waarbij kijkers op basis van vijf uur aan filmmateriaal door tijdens het kijken keuzes te maken hun eigen film bij elkaar kiezen. De film was een groot succes, maar het zorgde er wel voor dat het wachten op seizoen vijf nog even voortduurde.

Erg lang hoeven we gelukkig niet meer te wachten, want met de nieuwe trailer is ook bekend geworden dat de serie op 5 juni naar Netflix zal terugkeren. Wat een teleurstelling zal zijn voor veel mensen is dat het nieuwe seizoen maar uit drie afleveringen zal bestaan. Wellicht heeft dat ook iets te maken met het werk dat de makers hebben gehad aan Bandersnatch.

In elk geval is het seizoen ondanks de drie afleveringen niet minder gevuld met bekende gezichten. In de trailer zijn onder andere al Miley Cyrus, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Scott en Topher Grace te zien. Black Mirror bestaat altijd uit losse afleveringen en kent dus geen doorlopend verhaal. De afleveringen richten zich op het gevaar van technologische ontwikkelingen en voortgang en de trailer laat duidelijk zien dat dit aankomend seizoen niet anders zal zijn.

De serie keert dus over drie weken terug, op 5 juni. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *