Kijken: de trailer van Brooklyn Nine-Nine seizoen 6

Nog meer televisieserie nieuws, ook de trailer van het zesde seizoen van Brooklyn Nine-Nine staat online. Dit wordt het eerste seizoen van de serie op NBC en dat wordt in style aangekondigd.

De NBC trailer voor het zesde seizoen van de populaire politieserie is een homage aan ‘Die Hard’, dat gedurende de serie vaak naar voren komt als Jake Peralta’s (Andy Samberg) favoriete film. De hilarische trailer zet meteen de toon voor NBC’s aanpak met Brooklyn Nine-Nine, dat dit seizoen verhuist naar het netwerk nadat Fox de serie na vijf seizoenen wilde beëindigen. De enorme uitval van fans online hierover leidde ertoe dat NBC de serie overnam voor in elk geval een zesde seizoen.

Er zijn echter wel wat veranderingen op komst. Zo werd enige tijd geleden bekend dat Chelsea Peretti, dat het populaire personage Gina Linetti, speelde de serie in het zesde seizoen zal verlaten. Er zal wel een waardig afscheid voor haar komen. Maar er zijn ook dingen die hetzelfde blijven. Zo is bekend dat er een speciale “#MeToo’ aflevering komt, rondom Melissa Fumero’s Amy Santiago, en dat Stephanie Beatriz’s Rosa Diaz opnieuw met bi-fobia te maken zal krijgen. Hiermee is duidelijk dat B99 doorgaat op hun koers om humor te combineren met relevante, zware maatschappelijke problemen.

De serie zal op 10 januari op NBC verschijnen. Wanneer het in Nederland op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend. Het is mogelijk dat dit langer kan duren, aangezien het vijfde seizoen ook pas deze maand op de streamingsite verscheen. Bekijk hieronder de trailer.

De trailer werd overigens iets aangepast op Twitter, maar was niet minder hilarisch:

Beeld: NBC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *