Kijken: De trailer van Crawl

Kaya Scodelario vecht tegen orkanen en alligators in Alexandre Aja’s Crawl, de nieuwste survival thriller. De film verschijnt half juli in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer.

Paramount Pictures komt met de eerste trailer van Crawl. De trailer voelt een beetje als Bait meets Sharknado, maar hopelijk dan binnen een betere film. De film wordt geregiseerd door Alexandre Aja, bekend van onder andere The Hills Have Eyes, en geproduceerd door Sam Raimi, van onder andere Evil Dead en Don’t Breathe. Beiden zijn dus geen onbekenden voor de wereld van horror en thriller, dus het project is in goede handen. De hoofdrol in de film wordt gespeeld door Kaya Scodelario, bekend van onder andere The Maze Runner en Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. In de film speelt ze een jonge vrouw, die tracht haar vader te redden van een orkaan en vervolgens door een overstroming vast komt te zitten in het huis, vechtend tegen weersomstandigheden en alligators, die door de overstroming zijn meegespoeld. Vooral dat laatste doet erg denken aan het plot van Bait, waarin een groep overlevenden van een overstroming vast komen te zitten in een winkelcentrum met twee haaien die zijn meegesleurd met het water. Hoewel Bait in principe een goed plot had, werd de film geen bijster succes, dus het is te hopen dat Crawl het beter zal gaan doen. Scodelario lijkt in elk geval een goede keuze te zijn geweest, gebaseerd op het filmmateriaal uit de trailer.

De eerste beelden lijken positief, al voelt het plot dus wel een beetje herkauwd. Naast Scodelario kent de film ook rollen voor onder andere Barry Pepper, Morfydd Clark en Ami Metcalf. De film staat voor 12 juli op de planning. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Paramount Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *