Kijken: De trailer van Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Zac Efron heeft zijn High School Musical dagen officieel achter zich gelaten in deze nieuwe trailer. De film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile draait om seriemoordenaar Ted Bundy, het meest charmante monster in de Amerikaanse geschiedenis. Kijk hieronder de trailer.

Ted Bundy was actief in de jaren ’70, waarin hij meer dan dertig mensen vermoordde. In Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile zal het verhaal vertelt worden door de ogen van Elizabeth Kloepfer (Lily Collins), Ted Bundy’s vriendin. Ze verdedigde hem lange tijd, maar was uiteindelijk degene die hem aangaf bij de politie, toen ze hen vertelde over de vreemde dingen die zij had gezien.
Ted Bundy is één van de meest bekende seriemoordenaars in de Amerikaanse geschiedenis. Niet alleen om zijn moorden, maar ook om zijn uitstraling. Hij bleef lang onder de radar, omdat hij niet overkwam als seriemoordenaar. Hij was charmant, vriendelijk, en leek niet op het monster dat hij vanbinnen was. Recentelijk kwam er op Netflix ook al een documentaire uit over Ted Bundy, genaamd Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes. De regisseur van Extremely Wicked, Schockingly Evil and Vile, Joe Berlinger, was ook bij dit project betrokken.

Naast Efron en Collins heeft de film nog veel meer grote namen in haar cast. Zo zullen ook onder andere Jim Parsons, Angela Sarafyan, John Maklovich, Kaya Scodelario, James Hetfield en Haley Joel Osment in de film te zien zijn. De film is geschreven door Micheal Werwie. Wanneer de film precies zal verschijnen is nog niet bekend, maar hij was wel voor het eerst te zien afgelopen zaterdag tijdens het Sundance Film Festival.

Beeld: Voltage Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *